For nybegynder danser

Som en nytilkommen til dans har du uden tvivl en urolig fornemmelse om, hvordan du bør foretage dig selv på en dans klasse. Du spekulerer måske på hvis du vil opleve vanskeligheder læring. Jamen først bedes du sikker på, du har ingen grund til bekymring. dans er let og du vil ikke har alvorlige vanskeligheder læring. Alle i klassen er en nybegynder, starter på den samme base, og du lærer alle sammen. Følgende kommentarer kan gøre det lettere for dig at forstå et par grundlæggende vedrører dans aktivitet.

1) DANS ER SJOVT! Din instruktør vil gøre sit bedste for at hjælpe dig med at realisere dette fra den allerførste nat.

2) dans er en afslappet aktivitet. Du behøver ingen formelle Introduktion til dem, du ikke har mødt. Der er ingen fremmede blandt dansere. Bare Træd lige op til nogen og introducere dig selv. I dans er vi alle på et fornavn grundlag. Det er mere miljøvenlig måde. Bære din “navn mærke.”

3) senere måtte du ønske at klæde “tema”; men for klasserne, bare klæde komfortabelt.

4) dans er en tæt kontakt sport. Skal du bruge god dømmekraft i dit valg af smykker, bæltespænder, osv. Skarpe kanter eller kan ridse eller fange på en andens tøj.

5) på et meget følsomt emne – kan ekstra motion eller eventuelt den lille nervøse spænding af læring forårsage sved. Brug af deodorant er tilrådeligt at undgå forlegenhed for organ lugt, som kan være stødende for andre.

6) på en personlig note – er brug af alkoholholdige drikkevarer, lige før eller under en dans, ikke tilladt.

7) herretoilettet – Husk! Du har både styrke og vægt fordel over damerne og du bør altid, selv i din entusiasme, være bevidst at damerne ikke kan lide at blive behandlet nogenlunde. Lad dem nyde dans også!

8) VIGTIGT. Lyt omhyggeligt til instruktioner og være oprigtige i deres bestræbelser på at følge instruktionerne. GODE LYTTERE LæRE LETTERE!

9) hvis under klassen, du ikke forstår instruktionen, tøv ikke med at bede om en yderligere forklaring fra, der ringer.

10) der er ingen grund til at føle genert eller flov – bare lytte og følge instruktionerne. Hurtigere, end du tror, vil du danse til opkald.

11) dans er afslappende. Tage det roligt! Du behøver ikke at arbejde hårdt på det, du har masser af tid. NYD DIG SELV!

12) Vær på tidspunktet for hver klasse og HAVE det sjovt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation