Stigen sikkerhedstip ved hjælp af den lille gigant stigen

Vi ved alle, der gør det selv projekter kan være sjovt, så det er nemt at glemme, at du skal tage sikkerhedsforanstaltninger på alle tidspunkter. Hvadkosteretnyttag.dk Så er her nogle vigtige tips til at hjælpe holde dig sikker i dit næste hjem forbedring projekt, når du bruger din lille gigant stigen.

1. Læs alle advarsler og instruktioner før brug.

2. Brug den højre stigen til det rigtige job.

3. respektere tyngdekraften. Faldende gør ondt så Placer din bæltespænde mellem sideskinner på alle tidspunkter. Gøre området på toppen og bunden af stigen er tydeligt af vragrester.

4. holde stigen slip gratis. Stiger bruges til mange forskellige projekter, så sørg for at det ikke har nogen olie, maling, fedt eller andre risici på trinene og fødder. Og altid holde din stigen tør og ren.

5. låse det på plads! At holde stigen stabilt og forhindre det i at folde Sørg for nogen hængsler eller led er sikkert låst før du træder på.

6. Inspicer stigen før brug. Før hver brug inspicere stigen for brudt låse eller trin. Check for at se, om det er beskadiget eller brudt på nogen måde.

7. altid ansigt din stige. For at hjælpe med at forhindre en faldende ulykke, ansigt stigen når både op- og nedstigende. Aldrig klatre med ryggen mod stigen.

8. bære såler gummisko. Når du laver el-arbejde, eller når du arbejder uden for, bære sko med gummisåler til at holde dig jordet. Gummisåler kan hjælpe med at holde et bedre greb på stigen.

9. holde sig væk fra de to øverste trin. Fordi du kan blive meget ustabil når man står på de to øverste trin, opholder sig under den tredje rung når det er muligt at hjælpe dig med at holde balancen.

10. Brug din stigen korrekt på alle tidspunkter. Undgå at anvende mere vægt end anbefalet, afviger fra Anbefalet brug og sørg for det er længe nok så du aldrig binde to separate stiger sammen.

11. holde balancen. Mens på stigen, magert mod det og holde dine hofter mellem skinnerne. Altid holde fast stige med mindst én hånd når du skal have nyt tag i Randers .

12. Vær sikker på at stabilisere stigen. Når den udvidede holdning, toppen af stigen skal placeres fast mod den plads, du arbejder på. Når du arbejder på et tag, være sikker på stigen strækker sig mindst 3′ forbi roofline. Placere bunden på en robust, selv overflade og stå på det første trin til at kontrollere stabiliteten før stigende stigen.

Ved hjælp af disse sikkerhedstip vil hjælpe med at holde dig sikker, når du arbejder på din næste hjem forbedringsprojektet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation