Købe E-bøger på E-bay: E-bay One-stop E-bog butik

September 1995, blev en af de mest prestigefyldte online shopping sites grundlagt. eBay er enestående, fordi det giver mulighed for online-shoppere, som enkeltpersoner eller en gruppe, en lang række varer, som de kan købe, sælge eller handel inden for deres samfund, deres nation eller endda andre med andre lande.

Ebay’s merchandise når til 44 millioner ting til salg på ethvert givet tidspunkt og er tilføjet med mere end fire millioner af andre ting sælges dagligdags. Deres kategorier omfatter antikviteter, samlerobjekter, fotografering, computere, kunst, legetøj, elektronik, frimærker, smykker, magasiner, tegneserier, keramik, e-bøger og mange flere.

Elektroniske bøger eller mere populært kendt som e-bøger er tekst materialer, designet til at være transportabel. De er særlige bøger, der bruger et program, der gør det muligt læsere til at læse det igennem deres hardwareenheder – som personlige computere, bærbare computere, palmtops og endda mobiltelefoner. De er så tilgængelig og kan overføres fra én computer til en anden ved hjælp af et netværk.

Da e-Bay er en af landets førende online shopping site, give de også et udvalg på skal have e-bøger. Shopping for e-bøger er forholdsvis let, men man skal har brug for nogle grundlæggende online shopping viden, før de er købedygtig lave altså. En stor anbefalet bog ville være eBay lejlighedskøb Shopping for Dummies (kan findes på eBay) af Marsha Collier. Denne bog vil hjælpe alle online shoppere der at opdage skatten af eBay shopping. Hendes bog udslip bønnerne til at overliste og overbyde dine konkurrence – som er en god måde at finde rabatter på alle elementerne på højkant.

e-bøger kan bestilles online og leveret elektronisk til din computer (eller mobiltelefon). Denne måde, er der ingen udgifter til forsendelse og skat og du får din e-bog til en meget lav pris. Der er mange websteder, der sælger e-bøger på denne måde

På den anden side kræver øjeblikkelig e-bøger ikke ekstra software eller andre læsere for kunder at straks begynde at læse deres e-bøger efter installere den. Og bortset fra, at der er mange gratis e-bøger og andre artikler skrevet af “eBay guruer.”

Med eBay er e-bøger kun et klik væk. Hvad kunne være større nyheder til alle bogelskere derude?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Navigation