Fejr dig selv til Black Friday

Er du måske blevet træt af kun at fejre andre, når du er ude og købe ind? Til jul og til diverse fødselsdage året rundt laver du ikke andet end at købe gaver til andre. Hvad med dig? Kan de andre ikke finde ud af at købe den rigtige gave til dig? Forstår de dig bare ikke. Lad ikke det gå dig på mere, nu kan du bare forkæle dig selv! Og den perfekte dato der det? Black Friday!

Hvad er Black Friday?

Ved du ikke hvad Black Friday er? Hvis det er tilfældet, er du virkelig gået glip af en oplevelse og nogle gode udsalg. Det er et amerikansk koncept, hvor butikker får lov til fuldkommen at skrue deres priser i bunden. Dette er selvfølgelig bare et smart salgstrick, da de ender med at sælge endnu mere og derfor tjene endnu mere. Men det kan du da fuldt ud udnytte!

Du behøver jo ikke at købe dig bankerot. Du kan da blot nøjes med din egen grænse af forkælelse. Hvor lang den er, er helt op til dig selv. Pointen er dog at du skal gøre det til Black Friday, for så kommer du til at spare i hvert fald lidt.

Måske har du hørt om Black Friday før. Måske har du hørt om, hvor sindssyg nogle folk bliver til Black Friday. Frygt ikke, det er kun i USA dette sker. De kører nemlig med en begrænset antal af diverse vare, så det er først til mølle-princippet. Vi er mere civile i Danmark. De vil aldrig tillade eller tvinge folk til at opføre sig som dyr, for at sikre sig sin vare. Hvis det skulle ske, at vi får lavet en kø uden foran en butik, før den åbner, så er vi i Danmark gode til at give folk numre i og stille dem op i hvem som kom først og så videre.

Så når man har fået et nummer, har man sikret sig varen. Så kan man kun få varen ved kassen, hvilket sikrer at ingen springer andre over. Ganske smart.

Black Friday på internettet

Hvis man fuldkommen er imod kø og måske med i det hele taget, at gå ud af sit hus, så kan man også sagtens handle Black Friday på internettet. Der vil der jo være helt andre vilkår. Her vil man nok finde de mest civile forhold, dog skal man være opmærksom på, at der stadig kan være kamp.

Navigation